Ofte stillede spørgsmål

Skrevet 18. september, 2023

FAQ

 • Hvornår modtager jeg min SelfieCircle? Vi sørger altid for at sende din SelfieCircle i god tid, du kan forvente at modtage din SelfieCircle senest hverdagen  før brug dagen.
 • Hvad kræver det at opsætte SelfieCircle? En opsætning tager mellem 5 og 15 minutter alt efter omstændighederne. Når du bestiller følger der en opsætningsguide og nedtagning guide med. Du kan også altid ringe til os hvis du har brug for hjælp.
 • Hvor længe er det muligt at tilgå et billede? Vi gemmer jeres billeder i 6 måneder, hvorefter de bliver slettet permanent fra vores server. Du vil modtage en mail lidt tid inden vi sletter dem, med en påmindelse om at huske at hente dem ned på din computer.
   
 • Du kan tilgå alle dine billeder via vores online portal:
  https://album.selfiecircle.dk/Du vil modtage login oplysninger på mail efter din ordre er godkendt.
 • Hvordan downloader jeg og ser mine billeder? Da SelfieCircle altid er på nettet, vil alle billeder kunne ses i dit eget private album, senest 30 sekunder efter de er blevet taget. Hvis det skulle ske at internet går under din begivenhed, vil alle billeder blive gemt på SelfieCirclen og automatisk blive tilføjet til din album næste gang den kommer på nettet. Udover det, har du og dine gæster mulighed for at få sendt et link til jeres telefon, hvorfra det også vil være muligt at se billedet. At downloade billederne foregår ved at login på sit album og trykke på “+” ikonet i nederste højre hjørne og derefter trykke “download alle”.
 • Kræver den Wifi Signal? Nej, en SelfieCircle har indbygget 4G netværk, og kræver derfor ingen Wifi forbindelse.
   

Kan jeg dele albummet med mine gæster?Hvis du vil dele de billeder der er taget til din begivenhed, har du mulighed for at lave et album link, som du kan dele og sende til dine gæster eller bekendte. Linket vil automatisk blive deaktiveret efter en måned eller du kan selv deaktivere det på portalen.

Obs: Når du deler billeder af andre personer, er det vigtigt at du har deres tilladelse til at de må blive delt med andre.

Elsker du fest idéer?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få chancen for at vinde en SelfieCircle hver måned!

Andre artikler fra os  🎉

Første juleaften

Første juleaften

Juleaften d. 24. december, i den kristentro fejres jesus […]

Titel

Go to Top