Selfie maskine til påskefrokost

Skrevet 24. oktober, 2022

Skal i holde påskefrokost, med hele familien samlet i år. Så husk at overrask familien med en SelfieCircle til jeres arrangement. Tag sjove, søde og gode billeder med hele familien. I kan leje en SelfieCircle og designe jeres billeder med påskefrokost tema og skrive f.eks. “Familien Thomsens Påskefrokost” eller lign.

Overrask børn, unge, voksne og ældre til jeres påskefrokost med en SelfieCircle. Med vores SelfieCircle kan i tage sjove billeder, GIF´s og behold minderne for evigt. Lige nu for i vores julerekvisitter gratis med når i booker en SelfieCircle.

Lej også en printer med så i kan få minderne printet ud med det samme og med hjem i albumet. Vores printer koster 1500 kr i leje og vi har begrænset antal så skynd jer inden den bliver udsolgt.

Vi opretter også et gratis online personligt album, hvor i har alle billederne samlet fra påskefrokosten. Derud over får i gratis SMS med i prisen så i kan sende alle billederne til jeres telefon eller download vi albummet.

Bestil jeres SelfieCircle nu og vi levere den direkte til din nærmeste GLS pakkeshop. Vi sender naturligvis gratis returlabel med i kassen, samt blandet rekvisitter mm.

Elsker du fest idéer?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få chancen for at vinde en SelfieCircle hver måned!

Andre artikler fra os  🎉

Udendørs vielse

Der findes næsten ikke noget mere imponerende, idylisk og smukt, […]

Titel

Go to Top