fbpx
FAQ2020-09-13T20:33:29+02:00

FAQ

FAQ

SelfieCircle Funktioner

GIF2020-08-11T20:27:42+02:00

Hvad er en gif?
En gif består af flere billeder sat sammen til et, som animeres til at blive afspillet efter hinanden.
På en SelfieCircle bliver der taget 3 billeder, hvor du på hvert billede kan nå at lave en sjov og anderledes pose.
De bliver så omdannet til en ‘gif’, hvor hvert billede vil blive vist efter hinanden.

 

For at tage en gif på en SelfieCircle skal du blot klikke på skærmen og vælge ‘Gif’.
Så vil der starte en nedtælling fra 3 sekunder, hvor i samtidigt ville kunne se jer selv.
Det vil den gøre 3 gange, hvorefter giffen vil blive genereret og vist til dig på skærmen.

SMS2020-07-10T11:12:22+02:00

Når et billede eller en gif bliver vist til dig på skærmen, har i mulighed for at få tilsendt et link til jeres billede.
Det gøres ved at klikke på ‘SMS’,  indtaste et mobil nr. og trykke på Send.
Så vil i inden for 1 minut efter, modtage en sms med linket til jeres billede.

Slet / Auto gem af billede2020-07-10T09:59:06+02:00

Når et billedet eller en gif bliver vist til dig på skærmen, har i 5 sekunder til at bestemme jer for om det skal slettes.
Hvis billedet ikke bliver slettet inden for de 5 sekunder, vil det automatisk blive gemt og uploadet til albummet.

Billede2020-07-10T01:05:19+02:00

For at tage et billede på en SelfieCircle skal du blot klikke på skærmen og vælge ‘Photo’.
Så vil der starte en nedtælling fra 4 sekunder, hvor i samtidigt ville kunne se jer selv på skærmen.
Når nedtællingen rammer 0 vil der blive taget et billedet, hvorefter jeres billedet vil blive vist på skærmen.

Billeder

Hvor længe er det muligt at tilgå et billede?2020-07-10T11:17:38+02:00

Vi gemmer jeres billeder i 6 måneder, hvorefter de vil blive slettet permanent fra vores server.
Du vil modtage en mail lidt tid inden vi sletter dem, med en påmindelse om at huske at hente dem ned på din computer.

Hvem har adgang?2020-07-10T11:16:26+02:00

Hos SelfieCircle kan du være sikker på at, det kun er dig som har adgang til dine billeder.
Ved mindre at dine gæster får sendt et billede til sin telefon, vil det kun være dig som har mulighed for at se billederne.

Du har dog mulighed for at lave et album link, som du kan dele med dine gæster eller andre, som giver adgang til alle billeder taget til dit event.

Hvordan tilgår jeg mine billeder?2020-07-10T11:15:42+02:00

Du kan tilgå alle dine billeder via vores online portal:
login.selfie-circle.com

Du vil modtage login oplysninger på mail inden din begivenhed går i gang.

Hvornår kan jeg se billederne?2020-07-10T11:14:45+02:00

Da SelfieCircle altid er på nettet, vil alle billeder kunne ses i dit eget private album, senest 30 sekunder efter de er blevet taget.

Hvis det skulle ske at internet går under din begivenhed, vil alle billeder blive gemt på SelfieCirclen og automatisk blive tilføjet til din album næste gang den kommer på nettet.

Udover det, har du og dine gæster mulighed for at få sendt et link til jeres telefon, hvorfra det også vil være muligt at se billedet.

Praktisk

Hvor længe tager opsætningen?2020-07-10T11:27:58+02:00

En opsætning tager mellem 5 og 15 minutter alt efter omstændighederne.

Kræver den Wifi Signal?2020-07-10T11:27:25+02:00

Nej, en SelfieCircle har indbygget 4G netværk, og kræver derfor ingen Wifi forbindelse.

Hvad kræver den af strøm?2020-07-10T11:21:06+02:00

Den kræver blot et enkelt 230V stik.

Må en SelfieCircle stå udenfor?2020-07-10T11:20:52+02:00

Ja, vores booth må gerne placeres udenfor, det er vigtigt at det ikke regner på den, og den skal derfor stå i læ hvis det tegner til dårligt vejr.

SelfieCircle Portalen

Slideshow2020-07-10T11:33:37+02:00

Med et slideshow, har du mulighed for at sætte et ‘slideshow’ op på dit fjernsyn, projekter eller lign., hvor alle billeder der bliver taget til din begivenhed vil køre i et diasshow.
Billeder der bliver taget på SelfieCirclen, vil være med i slideshowet efter højst 1 minut fra det er blevet gemt.

Et slideshow kræver blot en computer med internetforbindelse en skærm, chromecast, apple TV eller andet der kan vise billedet af din computer skærm.

Hvis i har brug for hjælp til opsætningen af slideshow på dagen, hjælper vi jer meget gerne med at få det op at køre.

Delevenligt Album link2020-07-10T11:32:36+02:00

Hvis du vil dele de billeder der er taget til din begivenhed, har du mulighed for at lave et album link, som du kan dele og sende til dine gæster eller bekendte.
Linket vil automatisk blive deaktiveret efter en måned eller du kan selv deaktivere det var portalen.

Obs: Når du deler billeder af andre personer, er det vigtigt at du har deres tilladelse til at de må blive delt med andre.

Login2020-07-10T11:31:34+02:00

https://login.selfie-circle.com

Login oplysninger findes i den mail du har fået tilsendt i forbindelse med din booking.