SelfieCircle Funktioner

Hvad kan en SelfieCircle?
Læs mere om hvilket funktioner vi har her hos SelfieCircle


1

Tag ubegrænset antal billeder

Billeder

SelfieCircle er en PhotoBooth, så du kan selvfølgelig tage almindelige billeder.
Billederne tages med et 4K kamera(13 megapixel), der sørger for at jeres billeder bliver helt perfekte.
Den indbygget flash / blitz hjælper med at lyset altid står helt skarpt.


2

3x Billeder = 1x Animeret film

GIF

Med vores GIF funktion har du mulighed for at optage sjove og anderledes mini animationer.
Det fungerer ved at der tages 3 billeder, hvor du imellem hvert billedet har tid til at stille dig i en ny position. Herefter sammensættes det til en “GIF”, som gør at hvert billedet bliver vist efter hinanden i et loop.


3

Igen igen igen

Boomerang

Hvis i kan lide at lave sjove og kreative videoer, så er boomerang lige noget for jer. For en boomerang er en anderledes video, der laves ved at optage en video, som sammensættes til en video der først spilles forfra, så bagfra, så forfra så bagfra… Hvilket giver en sjov effekt, der for det til at ligne en lang flydende bevægelse.


4

Videohilsner direkte til værten

Greeting

Vores nyeste funktion er en innovativ ide, der gør det muligt for jeres gæster at optage hilsner / videoer som gemmes og efterfølgende kan ses af dig som vært.
Nu kan du altså få din egen digitale gæstebog, som ikke kun er anderledes, men også virkelig underholdene at se tilbage på, både lige efter festen med også når du ser tilbage på dem flere år efter.
Lyden optages med en professionel mikrofon, som optager krystalklar lyd + fjerner alt støj, således at det virker selvom musikken er skruet helt i top.

(Greeting kræver tilkøb af mikrofon, klik her)


5

Lav unikke billeder med rammer

Overlay

Hvis i ønsker at gøre noget ekstra ud af jeres billeder, så er det muligt at designe eller vælge jeres helt egne overlays.
Et overlay er et billedet, der sættes over billedet/gif/boomerang der tages på SelfieCircle’n, således at i f.eks. kan skrive dato, lave en ramme eller bare lave et kreativt design som vil være på alle jeres billeder.
Overlays laves i vores online portal og kræver ingen teknisk forståelse, så alle og en hver kan være med. Man kan enten selv starte fra bunden eller tage udgangspunkt i en af vores mange skabeloner.


6

Send jeres billeder direkte til telefonen

SMS

Med en SelfieCircle behøver jeres gæster ikke at vente på at du efter festen, skal downloade og sende billederne rundt, da man kan sende billederne direkte fra skærmen. Det betyder altså at hvis en af jeres gæster selv ønsker et kopi af billedet/gif/boomerang/greeting, så kan de indtaste deres telefon nr. på skærmen og modtage det direkte på deres telefon.
Der er ingen grænse for hvor mange sms’ser man kan sende når man lejer en SelfieCircle.


7

Personligt online album med adgang til alle billeder

Online Album

Hos os skal du ikke være bange for at miste jeres billeder, da de bliver gemt i 6 måneder på vores server. Du har derfor som vært, altid adgang via dit eget personlige login til alle billederne. Billederne uploades imens dit arrangement er i gang, og de er derfor tilgængelige i jeres album med det samme.
Det er også i jeres album er det er muligt at downloade, slette, oprette album-link(Give adgang til jeres billeder), lave diasshow samt lave jeres Overlays.


8

Udskriv jeres billeder direkte fra skærmen

Printer

Vil du gerne gøre noget ekstra ud af jeres arrangement, så er SelfieCircle’s printer den perfekte løsning. Med printeren får du, udover en flot printer med lys, en trådløs printer der gør det muligt direkte fra skærmen på SelfieCircle, at udskrive jeres billeder. Du kan altså forevige alle jeres minder i fysik form og evt. lave en fotobog, fotovæg eller andet, som dine gæster kan fylde med deres kreative billeder. Som gæst vælger man selv antal prints, så man både kan printe til sig selv og til dig som vært.
(Du kan læse mere og bestille vores printer her)